Menu

Vanliga frågor och svar om inloggning

Inloggning med e-postadress (administratörsbehörighet)

Om du är upplagd som användare och med epost-adress så har du behörighet att göra våtrumsanmälningar och lägga till personal på företag ditt företag. Har du glömt bort ditt lösenord så kan du återställa det här. Om du inte har en användare så kontakta oss på info@gvk.se för att skapa en ny användare.

Vanliga problem att återställa lösenord
Får du inget mail med länk att återställa lösenordet? Kontrollera att inte mailet hamnat i din skräppost. Avsändaren är info@gvk.se. 

Inloggning med kundnr och pinkod (behörighet att gå kurs)

Personal med GVK-behörighet mattläggare, plattsättare eller arbetsledare har ett unikt kundnr och pinkod. Du kan logga in med dessa här på "min sida" med begränsad behörighet. Du kan gå onlinekurserna Fortbildning Montör och Fortbildning Arbetsledare.
Du kan inte skapa våtrumsanmälan/kvalitetsdokument om du loggar in med kundnr och pinkod. Om du glömt bort dessa uppgifter så fråga din arbetsledare eller kontakta oss på info@gvk.se

Inloggning med auktorisationsnummer 

Möjlighet att logga in med auktorisationsnummer kommer upphörde 5 augusti 2019. Därefter fungerar bara inloggning med e-postadress (personlig inloggning) eller kundnr (se ovan) som fungerar.

Om du inte har en personlig inloggning så är det dags att skapa en. Logga då in med auktorisationsnumret och skapa en inloggning via sidan "Administrera användare". Eller be en administratör på ditt företag som redan har personlig inloggning att göra det.

 

Nu 632 348 registrerade våtutrymmen i vår databas. En våtrumsanmälan innebär trygghet för beställaren.

Vill du också vara uppdaterad?

Golv till Tak är en skandinavisk tidsskrift om golv-väggar och tak. Alla som har ett professionellt intresse av golv läser tidningen: golventreprenörer och återförsäljare, tillverkare och många arkitekter och inredare samt en hel del fastighetsförvaltare.

Registrera dig för Golv till Taks nyhetsbrev

Prenumerera på tidningen Golv till Tak