Menu

Webbutbildningar i branschregler för tätskikt

Arbetar du professionellt med att planera, bygga och installera badrum?

Säkra Våtrum för beställare

Webbutbildning i Säkra Våtrum är för dig som arbetar som projektör, byggherre, byggföretag, installatörsföretag, besiktningsman eller har annan roll som kräver kunskap om branschregler för våtrum. I utbildningen kommer vi att vägleda dig i processen från planering och utförande till ett färdigt badrum. Det finns en mängd regler som styr vid byggande av bostäder och badrum. I den här kursen har vi valt att fokusera på det som vanligast blir fel.
Kursen är uppdaterade efter de nya branschreglerna Säkra Våtrum 2021.

Läs mer och beställ kursen här

Säkra Våtrum 2021

Den 1 januari 2021 uppdateras branschreglerna Säkra Våtrum. Uppdateringen säkerställer att reglerna är aktuella och speglar den senaste tekniska utvecklingen. I denna uppdateringskurs får du ta del av de viktigaste förändringarna i Säkra Våtrum 2021:1 jämfört med de tidigare branschreglerna Säkra Våtrum 2016:1.

Läs mer och beställ kursen här

Nu 646 741 registrerade våtutrymmen i vår databas. En våtrumsanmälan innebär trygghet för beställaren.

Vill du också vara uppdaterad?

Golv till Tak är en skandinavisk tidsskrift om golv-väggar och tak. Alla som har ett professionellt intresse av golv läser tidningen: golventreprenörer och återförsäljare, tillverkare och många arkitekter och inredare samt en hel del fastighetsförvaltare.

Registrera dig för Golv till Taks nyhetsbrev

Prenumerera på tidningen Golv till Tak