Till huvudinnehållet

Ny ordförande i GVK

Thomas Svensson valdes den 14 juni till ny ordförande i GVK, AB Svensk Våtrumskontroll. Han kommer från BBM i Karlstad och efterträder Sam Boström som varit ordförande för våtrumsproffsen i sju år. –Det här ska bli riktigt spännande, säger Thomas. Vi ska fortsätta att stärka varumärket GVK och göra GVK-anslutna företag till det naturliga valet för både offentliga beställare och privatkunder.

Thomas Svensson valdes den 14 juni till ny ordförande i GVK, AB Svensk Våtrumskontroll. Han kommer från BBM i Karlstad och efterträder Sam Boström som varit ordförande för våtrumsproffsen i sju år.  

-Det här ska bli riktigt spännande, säger Thomas. Vi ska fortsätta att stärka varumärket GVK och göra GVK-anslutna företag till det naturliga valet för både offentliga beställare och privatkunder. Jag hoppas också att alla som jobbar med våtrum ska inse vikten av att vara GVK-auktoriserade.                   

-Dessutom känns det fantastiskt roligt att få jobba i ett så bra gäng, både i styrelsen och med de övriga starka aktörer som tillsammans bildar GVK-stiftelsen.

GVK får nu en ordförande som förenar erfarenheten som delägare i ett stort företag i branschen med en mångårig praktisk kunskap av golvinstallationer. Thomas är faktiskt fjärde generationens murare och plattsättare och har jobbat i hela kedjan som montör, arbetsledare, entreprenadchef och nu senast som företagsledare tillsammans med Tomas Larsson som också är verksam inom Golvbranschen, GBRs styrelse.

Stiftelsen GVK AB Svensk Våtrumskontroll består av ett antal organisationer och företag som gemensamt arbetar för att minska vattenskador i svenska våtrum och sprida den kunskap de samlar in. Genom GVK samordnar man kunskap och erfarenhet från byggherrar, förvaltare, entreprenörer och villaägare och skapar branschregler för hur ett tätt våtrum ska utföras.