Menu

Våra kurser under Coronavirusutbrottet

Med anledning av Corona-virusets snabba spridning så har vi beslutat att ställa in GVKs behörighetskurser tills vidare. Anmälda kursdeltagare har fått information om att kurserna är inställda och fått ett erbjudande att genomföra kursen online. GVKs fortbildningskurser genomförs sedan tidigare online och påverkas inte.

Hur anmäler jag mig till ett kurstillfälle? 

För närvarande är samtliga kurstillfällen inställda. Är du däremot intresserad att gå behörighetskursen online gör en intresseanmälan till nina@gvk.se telefonnummer 08 702 30 90. 

GVK utbildar kontinuerligt de GVK-auktoriserade företagen - både arbetsledare och montörer.

Samtliga kurser är endagskurser. Kurs, kursmaterial och skriftligt prov är på svenska.  

 

Se länk till vänster för respektive kurs samt anmälningsformulär. 

Kursutbud (pris ex moms):

Behörighet Arbetsledare
Kursen går alltid på Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm.
Pris 3500 kr.

Fortbildning för behöriga arbetsledare 
E-learningkurs. Obligatorisk vart 5:e år, se giltighetstid på behörighetsbrickan. Den som har behörighet både som arbetsledare och montör går endast Fortbildning Arbetsledare. 
Pris 2500 kr.

Behörighet Tätskikt under Keramik
För dig som monterar tätskiktsfolie/vätskebaserat tätskikt under keramik. Kopia av yrkesbevis för plattsättare skickas till info@gvk.se.
Pris 3300 kr.

Behörighet Tät- & ytskikt Plast
För dig som monterar plastmatta som tät- och ytskikt samt tätskikt under keramik. Kopia av yrkesbevis för mattläggare skickas till info@gvk.se. Praktiska prov utförs och utrustning/verktyg ska medtagas.
Pris 3300 kr.

Fortbildning för behöriga montörer 
E-learningkurs. Obligatorisk vart 5:e år, se giltighetstid på behörighetsbrickan. Det är samma kurs oavsett om man har behörighet för plast eller keramik. 
Pris 1500 kr.

Nu 550 098 registrerade våtutrymmen i vår databas. En våtrumsanmälan innebär trygghet för beställaren.

Vill du också vara uppdaterad?

Golv till Tak är en skandinavisk tidsskrift om golv-väggar och tak. Alla som har ett professionellt intresse av golv läser tidningen: golventreprenörer och återförsäljare, tillverkare och många arkitekter och inredare samt en hel del fastighetsförvaltare.

Registrera dig för Golv till Taks nyhetsbrev

Prenumerera på tidningen Golv till Tak