Menu

Kunskap om hur man bygger ett godkänt badrum

Att bygga eller renovera ett badrum är en stor investering. Den kan dock bli enorm om man inte bygger på rätt sätt, använder rätt material eller tar hjälp av kunniga entreprenörer. Vi på AB Svensk Våtrumskontroll, GVK, arbetar för att sprida vår kunskap om hur man bygger ett godkänt badrum, och besvarar gärna frågor och delar med oss av den erfarenhet vi har.

"Genom att anlita ett GVK-auktoriserat företag som följer aktuella branschregler för säkra våtrum kan man slippa en hel massa bekymmer och spara både tid och pengar. Rätt material, rätt förutsättningar och rätt utbildning samt kontroll och uppföljning är verktygen i GVKs koncept och de riktlinjer GVK-auktoriserade företagen arbetar efter.  Vi rekommenderar alltid att man anlitar ett av GVKs auktoriserade företag vid våtrumsarbete, både vid nyproduktion och renovering", säger Sara Salomonsson, teknikansvarig på GVK. 

Här på GVKs webbplats hittar du de svar du behöver för att bygga ett tryggt badrum - eller våtrum, efter alla konstens regler.

Tips på läsvärda artiklar:

Nu 703 132 registrerade våtutrymmen i vår databas. En våtrumsanmälan innebär trygghet för beställaren.

Vill du också vara uppdaterad?

Golv till Tak är en skandinavisk tidsskrift om golv-väggar och tak. Alla som har ett professionellt intresse av golv läser tidningen: golventreprenörer och återförsäljare, tillverkare och många arkitekter och inredare samt en hel del fastighetsförvaltare.

Registrera dig för Golv till Taks nyhetsbrev

Prenumerera på tidningen Golv till Tak