Menu

Kurskostnad

3500 kr

Villkor

Vi vill helst ha din anmälan senast 4 veckor före kursdatum. Först till kvarn gäller! OBSERVERA att GVKs kurser endast är till för personal i GVK-auktoriserade företag eller för personal i företag som ansökt om GVK-auktorisation. Om du inte redan är i ett GVK-auktoriserat företag måste du för att få delta i kursen fylla i en ansökan om auktorisation för ditt företag och skicka in till GVK tillsammans med din anmälan till erforderlig(a) kurs(er). Anmälan är bindande. Vid avbokning senare än 7 dagar före kursen, debiteras ALLTID full kursavgift. Om tiden för avbokning gått ut, kan en ersättare från företaget delta vid kurstillfället. Prisjusteringar aviseras i god tid. Priser redovisas exkl. moms.

Information

Kaffe/smörgåsbuffé från 08.30. Kursstart kl 09.00.

Gratis skyttel-buss går var 15:e minut från flygplatsen, terminal 2-4, till hotellet som ligger vid långtidsparkeringarna Alfa/Beta.

Kurskallelse med uppgifter att göra hemma och lämnas på kursdagen, samt kurspärm skickas 10 dagar innan.

Ett begränsat antal rum finns att boka, med 10% rabatt, om du vill övernatta på hotellet natten före kursdagen. Kontakta Nina på nina@gvk.se för länk och bokningskod.

Välkommen!

Anmälan

Behörighet Arbetsledare

2019-10-08
Radisson Blu Arlandia Hotel, Stockholm/Arlanda

Logga in för att enkelt lägga till anställda på företaget från en lista.

.